Az Ön otthona a fontos,

 

Írhatnánk arról, hogy olcsóbbak vagyunk mint mindenki más, de ez nem teljesen igaz. Olcsók vagyunk, de nem estünk abba a csapdába, hogy az áraink ne garantálják a bútorai, eszközei biztonságát. Költöztessen velünk, mert mi figyelünk a holmijára. Azt szeretnénk, hogy az új otthonába bosszúságok nélkül költözhessen be.

 

Ez nem csak duma. Az elégedett ügyfeleink ajánlásából jönnek az új ügyfeleink, így nem hibázhatunk.

 

Ha most velünk költöztet, a költöztetés értékétől függetlenül 10.000 Ft értékű lakberendezési vásárlási utalvánnyal lepjük meg, melyet dekorációs termékekre költhet.

 

Nem csak utólag mondjuk meg mennyibe került! Ha tudni szeretné, hogy mennyibe fog kerülni a költözés. Küldje el nekünk, hogy pontosan hány szobát, kb mennyi bútort szeretne az új otthonába, új irodába költöztetni, és mi elküldjük pontos ajánlatunkat.

 

Keressen minket.

 

 

Otthonok költöztetése az országból bárhonnan bárhova

 

Az Ön új otthonába elvisszük, és szakszerűen elhelyezzük azokat a bútorokat, holmikat, melyek még előző lakásából, házából valók. A szakszerű költöztetésnek hála nem kell számítania az amúgy szakszerűtlen vagy magán költöztetésnél leggyakrabban előforduló bútor rongálódásokra. A képkeretek széle, a bútorok sarka nem sérül, ügyfelünk rá. Fontos, hogy szembe megyünk az árversennyel. VISZONT. Minket leellenőrizhet. Bejegyzett cég, ellenőrizhető munkatársak, alvállalkozók. Idegeneket enged az új otthonába. Mi nem ”körülnézni” megyünk.

 

 

 

Irodákat is költöztetünk.

 

Nem csak otthonokat, hanem irodák belföldi és nemzetközi költöztetését is vállaljuk. Rendelkezünk a megfelelő fuvarengedélyekkel, hogy Európa bármely országába elköltöztessük irodáját. Kisvállalkozókat és több száz fős irodákat is vállalunk.

 

Gyors üzenet, ajánlatkérés

 

E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Visual CAPTCHA