Költözzön gyorsan, könnyedén!

 

Minden költözés stresszel jár együtt, hiszen életterünk megváltozik, életünk egy szakasza lezárul. Igen, ez egy igen nagy változás, és kit így, kit úgy, de megvisel. Miért kéne e természetes, velejáró stressz mellett még azon is idegeskednie, hogy hogyan kerülnek át bútorai, temérdek személyes holmija az új házba, lakásba?

 

Velünk játék a költözés!

 

Ügyfeleink, nagy örömünkre rengeteg pozitív visszajelzést adtak munkáinkról. Itt elolvashatja a leggyakrabban említett pozitívumokat velünk kapcsolatban, így könnyebben eldöntheti, hogy szüksége van e szolgáltatásunkra.

 

    • Gyorsaság, pörgős csapat
    • Precizitás, pontosság
    • Megbízhatóság
    • Sérülésmentes szállítás
    • + 1 titkos adalék, kitalálja, mi az? (ha együtt dolgozunk, biztosra veszem, hogy látni fogja)

 

 

 

Dőljön hátra a karosszékben!

 

Persze csak addig, amíg be nem pakoljuk azt is a teherautóba. :) Utána át kell menni az új lakásba, ahol annyi a dolga, hogy ajtót nyisson brigádunknak, akik megtöltik bútoraival, személyes tárgyaival a teret. Önnek semmi teendője sincsen ezen kívül, csak élvezze, hogy „varázsütésre” minden személyes tárgya megjelenik a lakásában.

 

 

 

 

 

 

 

Előnyök, avagy miért jobb a költöztetés a költözésnél?

 

Amellett, hogy rengeteg időt, és energiát takarít meg profi csapatunknak köszönhetően, még bátran állíthatom, hogy pénzt is spórol! Hogy miért?

 

 Egy teljes lakás átköltöztetése nem kis feladat. A személygépkocsi rakodótere ugyancsak véges, így rengeteg kört kell megtenni, mire a személyes tárgyakat átpakolják az új helyre. Az üzemagyag költség így igen magasra rúghat, és gondoljunk csak bele, a nehéz tárgyak, bútorok még mindig a régi lakásban hevernek.

 

Ha mégis a „csináld magad” módszert választjuk, egyet ne felejtsünk el: a szakszerűtlen emelés, cipekedés igen komoly sérüléseket okozhat, főleg a lumbális (ágyéki) gerincszakasz területén, hiszen itt gerjesztődnek emeléskor a legnagyobb nyíróerők. Az pedig igen kellemetlen tud lenni, amikor az átpakolás után napokig ki se tudunk kelni az ágyból a fájdalomtól. Emiatt nehéz tárgyak, bútorok átpakolása előtt mindenképpen egyeztessünk egy szakemberrel, nehogy mozgás szervrendszerünk lássa a kárát.

 

Csapatunk tagjai egyéni oktatáson vettek részt, hogy megóvják saját egészségüket, és ezzel együtt az Ön személyes tárgyait, bútorait is. Így garantáltan sérülésmentes lesz az út, és a munkafolyamat is.