Üdvözöljük minden kedves Látogatónkat!

 

Cégünk fő profilja a költöztetés, amit már mesteri szinten művelünk. Maximum nehéz helyzetet ismerünk, megoldhatatlant nem!

 

Nálunk nagyon fontos szerepe van a szakértelemnek, hiszen csak profi szakemberekkel tudjuk megoldani a megoldhatatlant, és épségben leszállítani személyes tárgyait, bútorait. Felelősséget vállalunk minden, általunk szállított tárgyra, és büszkén elmondhatjuk, hogy ügyfeleink 100%-osan elégedettek velünk, és szolgáltatásunkkal.

 

 

 

Milyen előnyökkel jár Önnek, ha minket választ?

 

  • Könnyedén átköltözhet új otthonába úgy, hogy meg sem kell erőltetnie magát.
  • Garanciát vállalunk az általunk szállított termékekre
  • Sérülésmentes, precíz rakodás, szállítás
  • Árukár biztosítással rendelkezünk
  • Az új lakásba, a végleges helyére tesszük le a bútorokat
  • Ha igényli, még a szakszerű becsomagolást is elvállaljuk
  • Bútor szét- és összeszerelése is a feladataink közé tartozik

 

 

 

Külföldi szállítás?

 

Nem akadály! Cégünk nem csak belföldön, hanem Magyarországról külföldre, és külföldről Magyarországra is végez szállítási munkákat.

 

Mit tegyek, ha még nem tudok beköltözni az új lakásba, de a régiből már el kell vinnem a dolgaimat?

 

Mi sem egyszerűbb ennél! Mi hosszabb, rövidebb ideig elraktározzuk holmiját egy 1200m2-es, védett telephelyen, és a megbeszélt időpontra kiszállítjuk a kívánt címre!

 

Informatikai rendszert költöztetne?

 

Mi nem csak a szállítást vállaljuk, hanem a helyszínen való összeszerelést is, így Önnek még ezzel sem kell foglalkoznia.

 

Lapra szerelhető bútorok

 

Természetesen bútor szét- és összeszerelést is vállalunk, ha nincs meg az egy darabban való szállítás lehetősége. A lapra szerelhető bútorokat sokan, az utasítás szerint összeragasztják, ennek szétszerelését sok költöztető cég nem vállalja el. Szakembereink ezzel a problémával is szembenéznek, bár tény, hogy jóval időigényesebb így a folyamat, hiszen az összeragasztott bútorlapokat nem könnyű sem szétszedni, sem összerakni.

 

Bútorvédelem

 

Szakemberink minden bútort lefóliáznak, ha Önnek már nem maradna rá ideje, hiszen ennek a fokozott védelemnek köszönhetően tudjuk oly precízen elszállítani tárgyait A-ból B-be.